Keilahallin Uutisarkisto

Hyvä Haastekaato 1.2.2014-18.4.2015

Kupittaan Keilahalli on yhdessä muiden keilahallien kanssa mukana Uusi Lastensairaala 2017- hankkeessa. Haasta kaveri, joukkue, yhteisö tai yritys ja tule paikan päälle kisaamaan hyvän asian puolesta.

Keilahallit yhdistävät voimansa uuden lastensairaalan puolesta

Helmikuussa starttaava Hyvä Haastekaato 2014–2015 -keilailutapahtuma kantaa kortensa kekoon yhteisen hyvän puolesta. Kyseessä on ensimmäinen valtakunnallinen liikuntatapahtuma, joka on mukana uuden lastensairaalan rakennustalkoissa.

Uusi Lastensairaala 2017 –hankkeen tarkoituksena on kerätä 30 miljoonaa euroa lahjoituksina yrityksiltä ja yksityisiltä henkilöiltä uuden valtakunnallisen lastensairaalan rakennuttamiseksi. Lahjoituksien avulla Helsinkiin nousee uusi, lasten erikoissairaanhoitoon keskittynyt huippuyksikkö vuoteen 2017 mennessä. Uuden lastensairaalan tarve on akuutti, mutta ilman yksityistä rahoitusta sen rakentaminen siirtyisi pitkälle tulevaisuuteen. Tällä hetkellä varoja on kertynyt liki 20 miljoonan euron edestä.

- Uusi lastensairaala koskettaa valtakunnallisesti koko Suomea, koska sen tehtävänä on palvella kaikkia Suomen lapsia. Helsingin Lastenklinikan nykyiset, 1940-luvulta peräisin olevat tilat eivät vastaa enää tämän päivän tarpeita. Siksi jokainen lahjoitettu euro on nyt tärkeä, Uusi Lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry:n ja säätiön puheenjohtaja Anne Berner painottaa.

Valtakunnallinen keilahallien yhteistyössä toteuttama Hyvä Haastekaato –liikuntatapahtuma on ensimmäinen maanlaajuinen liikuntatapahtuma, jonka tarkoituksena on avustaa Uusi Lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry:tä uuden lastensairaalan varainkeruussa.

1.2.2014 starttaava Hyvä Haastekaato on kaikille yksityishenkilöille, yhdistyksille, yrityksille sekä muille organisaatioille avoinna oleva haastekisa, joka pelataan 1.2.2014–18.4.2015 välisenä aikana kampanjaan ilmoittautuneissa keilahalleissa. Osallistuminen tapahtuu normaalin vuoron yhteydessä ja ratamaksun lisäksi maksetaan vapaavalintainen haastemaksu. Haastemaksut menevät lyhentämättömänä suoraan Lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry:lle.

www.haastekaato.fi www.facebook.com/haastekaato

Hyvä haastekaato


Palaa otsikoihin