Keilahallin Uutisarkisto

Koulujen keilailumestaruuskilpailut 1.11.2012-31.1.2013

Koulujen keilailumestaruuksista kisataan liikuntatuntien yhteydessä marras-, joulu- ja tammikuiden aikana.

Lue lisää


Lentopallon Powercup tapahtuma 7.-10.6.

Kupittaan Urheilupuistossa järjestetään maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus Power Cup. Olemme avoinna kaikkina Power Cup päivinä. Aueella on turnauksen aikana voimassa poikkeavia liikenne- ja pysäköintijärjestelyjä.

Lue lisää


Yritystilaisuudet

Kupittaan Keilahalli tarjoaa yritysasiakkailleen juuri omiin tarpeisiinsa räätälöityjä keilailupaketteja. Keilailupäivä voi kuulua yrityksen virkistystoimintaan, tyky-tapahtumiin, liikuntapäiviin asiakastapahtumaan jne.

Lue lisää


SM-finaalit 21.-22.5.2011

Miesten avoimien SM-kilpailujen finaali keilattiin toukokuun loppupuolella. Yle televisoi lähetyksen ja loppuottelu löytyy netistä.

Lue lisää


Online Scoring

Uusi palvelumme Online Scoring on nyt käytössä. Pelattuja pelejä voi seurata reaaliajassa mistä tahansa netin äärellä. Tulospöytäkirjan voi tulostaa vaikka kotona.

Lue lisää


Valmennus - Bowlpro

Tuntuuko tekniikkasi kaipaavan huoltoa? Haluatko kehittyä keilaajana ja oppia kierteen salat? Suomen Keilailuliiton kouluttamat ja auktorisoimat valmentajat ovat nyt käytettävissänne.

Lue lisää


Keilaamaan liikuntaseteleillä!

Maksuvälineenä kelpaa myös Liikunta ja Virikesetelit. Mikäli käytössäsi on liikuntaseteleitä, on keilailu oiva tapa hyödyntää tätä etua. Tutustu vastaanottamiimme seteleihin.

Lue lisää


Koko perheen harrastus

Keilailu on koko perheen harrastus. Vuokrakengistämme löytyvät kaikki koot 26 ja 50 väliltä. Automaattiset reunavallit helpottavat pienempien keilailua. Tuo perheesi tai kaverisi keilaamaan ja pitämään hauskaa!

Lue lisää


Veteraanien SM- kilpailut 2010

Kupittaan Keilahallissa järjestetään veteraanikeilaajien Suomen Mestaruuskilpailut 15.2.-5.4.2010 välisenä aikana. Ennakkoilmoittautuminen kilpailuun on alkanut ja osallistujia odotetaan yli 1200 kpl.

Lue lisää


Rock'n'Bowl tunnelmia

Shadowpart villitsi keilaavan yleisön viime lauantai-iltana. Satapäinen katsomo taputti tahtia bändin soittaessa iltamyöhään saakka.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat